Aktuální zprávy

Aukce hraných puků z akce O kapku lepší hokej končí již dnes

Liberec - Stejně jako v uplynulých sezonách spojily i letos hokejové kluby napříč republikou síly v rámci projektu O kapku lepší hokej, který je zaměřen na pomoc dětem s poruchami krvetvorby.

Do pomoci se můžete spolu s Tygry a ostatními účastníky Tipsport extraligy či Chance ligy zapojit i vy. Právě v pondělí končí aukce hraných puků ze zápasů, které byly tomuto projektu věnovány. Vydražit tak můžete například kotouče, s nimiž vstřelili Tomáš Filippi a Michal Birner branky v zápase s Litvínovem. Jejich cena je aktuálně 500 Kč, přihoďte tedy a zapojte se do aukce! Kompletní výtěžek bude věnován NF Kapka naděje.

PŘEJÍT DO AUKCE

A to není vše. V úterý pro změnu skončí aukce hraných dresů kapitánů a dalších osobností týmů, budete zde tedy moci získat dresy Tomáše Filippi a Michala Birnera s oranžovým rukávem projektu O kapku lepší hokej nebo další relikvie nejvýznamnějších jmen celé extraligy. Aukci naleznete po kliknutí na odkaz níže.

PŘEJÍT DO AUKCE

Zapojte se do jedné či druhé aukce a pomáhejte v projektu O kapku lepší hokej spolu s námi! Kolik se nakonec podaří v ročníku 2024 vybrat? Všem účastníkům aukce děkujeme!

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner