Aktuální zprávy

Druhá adventní neděle ve znamení tygří autogramiády

Liberec - Po dlouhém a náročném duelu s Vítkovicemi se v liberecké Home Credit Areně uskutečnila adventní autogramiáda Tygrů, na které nechyběli fanoušci z různých koutů republiky. Podpisovou akci si nenechali ujít ani kluboví příznivci ze sousedního Německa.

V neděli odehráli Tygři další domácí utkání, soupeři z Vítkovic nedali nic zadarmo a z víkendového klání si odnesli jeden bod za prohru po samostatných nájezdech. Po skončení zápasu se A-tým přesunul do ČS klubu, kde už na ně čekal zástup fanoušků.

I přes prohru se pozápasová akce nesla ve velmi příjemné atmosféře, kterou si pochvalovali nejen dospělí, ale i děti. "Nejvíce jsem se těšil na Michaela Frolíka, ale jsem rád, že mám podpisy celého týmu. Vánoční dresy jsou krásné, přemlouvám maminku, abychom si nějaký vydražili," zhodnotil autogramiádu mladičký fanoušek.

Richard Nedomlel o autogramiádě
Jsme nadšení, že dorazilo tolik lidí. Podpory fanoušků si nesmírně ceníme, je to jako mít dalšího hráče na ledě. Velké díky všem!

Z blízkého kontaktu s fanoušky měli radost i samotní hráči, což potvrdil útočník Adam Najman: "Jsme rádi, že nás lidé podporují. Náš vstup do sezóny nebyl úplně ideální, proto si o to více ceníme jejich přízně. Mám radost, že jim tímto můžeme projevit díky a potěšit je. Věřím, že jim brzy budeme moci za jejich podporu poděkovat také prostřednictvím našich výkonů na ledě."

Ze zápasu i z následné adventní autogramiády již byly cítit Vánoce. Jistý podíl na tom určitě měly speciální vánoční dresy, které Tygři proti Vítkovicím oblékli. Ty teď putují do dražby, výtěžek podpoří Jedličkův ústav Liberec. Aukce je možné se zúčastnit do 10. prosince. Pokud byste však neměli to štěstí a v dražbě se na vás nedostalo, můžete tyto limitované vánoční dresy zakoupit také v našem tygřím fanshopu.

CHARITATIVNÍ AUKCE DRESŮ

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner