Aktuální zprávy

Herní výzva: Jak si Tygři vedli ve hře Beat Saber pro virtuální realitu?

Liberec - Málokterá česká hra udělala takovou díru do světa, jako se to podařilo dílu pro virtuální realitu Beat Saber. Cíl je jednoduchý - trefovat dvěma "světelnými meči" správná pole v rytmu hudby a posbírat co nejvíce bodů. A přesně proti této výzvě jsme postavili Bílé Tygry.

Ve spolupráci s naším partnerem, kterým je společnost Herní svět, jsme si pro Tygry připravili novou výzvu. Nechali jsme je vyzkoušet si hru Beat Saber ve virtuální realitě, kterou vyvinulo české herní studio Beat Games. Zapojit v ní musíte postřeh, mrštnost a také hudební sluch. A právě kombinaci těchto faktorů muselo ukázat kvarteto hráčů A-týmu.

Čelem se této výzvě postavili kapitán Petr Jelínek, brankář Jaroslav Pavelka a obránci T. J. Melancon s Ladislavem Šmídem. Pro všechny šlo o jejich první zkušenost s touto hrou. A na vlastní kůži se přesvědčili, že nejde o nic jednoduchého. Zatímco u základních obtížností ještě není problém reagovat, u těch vyšších už musí i hráč zařadit na vyšší stupeň - a ne každému se to povedlo.

Jak si Tygři ve hře Beat Saber vedli? Kdo získal velmi solidní skóre, a kdo naopak při svých pokusech o pokoření úrovně selhal? Přesvědčte se sami v níže přiloženém videu! A pokud si chcete hru sami chcete zahrát doma, případně sháníte videoherní konzoli či libovolnou jinou hru, rozhodně zavítejte na stránky našeho partnera Herní svět, kde najdete vše potřebné pro pravého hráče!


Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner