Aktuální zprávy

Je tu 2. série oficiálních extraligových kartiček pro sezonu 2022/23!

Liberec - Patříte mezi sběratele hokejových kartiček, nebo pouze mezi zaryté hokejové fandy? Pak by vám rozhodně neměla uniknout 2. série oficiálních extraligových kartiček pro sezonu 2022/23.

Také v sezoně 2022/23 si Tipsport extraliga ledního hokeje ve spolupráci s výrobcem SportZoo připravila pro fanoušky novou edici oficiálních hokejových kartiček. A nyní je venku také 2. série těchto kartiček! Kromě základního setu, jenž zahrnuje 252 kartiček jednotlivých hráčů, v ní můžete nalézt celou řadu speciálních sběratelských kousků - ať už nováčkovských kartiček s limitovaným počtem, kousků s vlastnoručním podpisem daného hráče či karty s vsunutým ústřižkem originálního hraného dresu hráče.

Ať už tedy patříte mezi vášnivé sběratele či v sobě sběratelství teprve probouzíte, rozhodně vám bude nějakou chvíli trvat, než sesbíráte všechny. Je vaším cílem poskládat celou sérii karet, nebo vám postačí mít pohromadě všechny hráče svého týmu? Nebo se raději zaměříte pouze na unikátní kousky s podpisy či kusem dresu? Volba je jen na vás.

V tygřím fanshopu a e-shopu můžete zakoupit nejen jednotlivé balíčky za 59 Kč, ale také originální sběratelské album, které vám poslouží k uskladnění kartiček. Podaří se vám sesbírat kompletní kádr Bílých Tygrů?

Nejen originální hokejové kartičky, ale také kompletní sortiment fanpředmětů můžete zakoupit v kamenné prodejně tygřího fanshopu. Fanshop naleznete v areálu Sport Parku Liberec naproti předprodeji vstupenek na Rotundě. Otevřen je každý všední den od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Otevřeno je též v průběhu každé akce konané v Home Credit Areně.

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, můžete využít e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžete zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máte vybrané formy dopravy zcela ZDARMA! Který z našich produktů si vyberete?

PŘEJÍT DO FANSHOPU

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner