Aktuální zprávy

Limitovaná edice fanshopu k 1000. zápasu Lukáše Dernera v ELH

Liberec - Už na úterním utkání s Plzní odehraje Lukáš Derner svůj 1000. zápas v nejvyšší české hokejové soutěži. A při této příležitosti jsme si pro vás připravili speciální edici merche.

K této speciální příležitosti jsme si pro fanoušky připravili hned trojici novinek svázaných s Lukášem Dernerem. Zajistit si můžete například stylovou šálu s "Deryho" podobiznou, ale také tričko s tisícovkou na zádech a Dernerovou jmenovkou. Připomenout jeho historický milník si můžete i sběratelským pukem. Pozor, počet jednotlivých produktů je omezen, tak rozhodně s nákupem neváhejte!

Všechny tyto fanpředměty si můžete zajisti osobně přímo v kamenné prodejně tygřího fanshopu. Fanshop naleznete v areálu Sport Parku Liberec naproti předprodeji vstupenek na Rotundě. Otevřen je každý všední den od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Otevřeno je též v průběhu každé akce konané v Home Credit Areně, zajistit si je tak budete moci přímo na utkání, kdy Lukáš Derner svůj tisíctý zápas odehraje. A pozor, majitelé permanentek Bílých Tygrů mohou na nákup využít slevu ve výši 10 %!

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, můžete využít e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžete zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máte vybrané formy dopravy zcela ZDARMA! Který z našich produktů si vyberete?

PŘEJÍT DO FANSHOPU

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner