Aktuální zprávy

MMA na ledě, hokej mezi provazy. Jan Šír si zatrénoval s Dominikem Humburgerem

Liberec - Už za týden se v Home Credit Areně uskuteční galavečer MMA polské organizace KSW s pořadovým číslem 91. Jednou z hlavních hvězd turnaje bude liberecký zápasník Dominik Humburger. Ten si v rámci přípravy vyzkoušel hokejový trénink na ledě pod vedením Honzy Šíra, kterého následně na oplátku otestoval mezi provazy. Jak jejich střetnutí dopadlo?

KSW 91 nabídne fanouškům parádní kartu plnou atraktivních zápasů. V hlavním předzápase se představí liberecký MMA zápasník a zároveň profesionální voják Dominik Humburger, který patří mezi nastupující generaci české MMA scény. V 28 letech je prozatimním šampionem střední váhy organizace RFA a zároveň se připravuje na svůj již čtvrtý zápas v největší evropské MMA organizaci KSW. V té je ve své váhové kategorii desátým nejlépe postaveným bojovníkem.

Je tedy jasné, že bude pro domácí fanoušky jedním z největších lákadel celého turnaje. Před soubojem s Adrianem Dudkem si "Hambáč" zpestřil přípravu a užil si soukromou hokejovou lekci od Honzy Šíra. Ten ho provedl nejen základní hokejovou průpravou, ale také tím, jak by se měl chovat účastník hokejové bitky.

Na oplátku vzal Dominik Humburger našeho Tygra do svého gymu, kde mu naordinoval základní MMA trénink. Údery, kopy, ale také hody a práce na zemi. To vše zahrnuje tento komplexní bojový sport.

Jak si liberecký MMA bojovník vedl na ledové ploše a jak mu naopak Honza Šír vzdoroval mezi provazy? Podívej se sám na video níže. A pokud si chceš zpestřit sobotu 17. února, doraz Dominika Humburgera podpořit do Home Credit Areny na téměř vyprodaný galavečer KSW 91! Vstupenky seženeš ZDE.


Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner