Aktuální zprávy

OFF Párty přilákala davy fanoušků! Došlo i na slavnostní ceremoniál

Liberec – Závěrečné setkání s hráči „A“ týmu letos proběhlo už několikrát vyzkoušeným způsobem, nicméně s malou novinkou. Součástí letošní OFF Párty bylo totiž i utkání liberecké juniorky a rozloučení s Ladislavem Šmídem.

Tradiční posezónní setkání s kompletním „A“ týmem proběhlo od pátečních 17 hodin, kdy byli do prostorů ČS Klubu v Home Credit Areně puštěni první fanoušci. Autogramiáda opět proběhla způsobem, na jaký už jsou příznivci Tygrů z posledních let zvyklí. Hráči tudíž neseděli společně u jednoho dlouhého stolu, nýbrž zaujali různá místa v ochozech. Návštěvníci tak měli možnost zajít si pro autogram či společnou fotografii přesně za těmi členy smečky, o které měli zájem. „Vlastně to byla má první podpisovka. Bylo to moc fajn. Přišlo hodně lidí, za což jim všichni děkujeme, svěřil se útočník Adam Klapka.

Největší fronta byla nepřekvapivě u obránce Ladislava Šmída, jenž po prohraném čtvrtfinále se Spartou ukončil profesionální kariéru. Vše by se samozřejmě neobešlo bez slavnostního ceremoniálu, jenž proběhl přímo na ledové ploše před úvodním vhazováním semifinále juniorů. Jako dárek obdržel zkušený zadák od trenéra Patrika Augusty a kapitána Petra Jelínka dres s číslem 1127, což je konečný počet utkání, které v dospělém hokeji odehrál.

Michal Birner o autogramiádě
I když jsme v play-off neudělali díru do světa, přišlo hodně lidí. Je super, že za námi takto stojí. Pro nás je to určitě motivace do další sezóny.

Právě s odbytím šesté hodiny večerní se atmosféra na stadionu ještě více uvolnila. Hráči „odbavovali“ poslední zájemce, zatímco ostatní fanoušci využívali doprovodných aktivit či sledovali utkání našich juniorů s Třincem. Někteří členové tygřího „áčka“ se k nim vzápětí připojili a rovněž přihlíželi vítězství Liberce 5:1. V nejdelším zápřahu byl poté Ladislav Šmíd, jenž podpisovou akci opustil jako úplně poslední z hráčů, neboť trpělivě a s úsměvem vyhovoval požadavkům všech příchozích. „Velmi jsme si to tu užili. Hlavně bylo super, že jsme se s Láďou Šmídem mohli ještě jednou setkat,“ pochvalovala si jedna z fanynek.

Celá akce tak proběhla ve velmi příjemném a pohodovém prostředí a užili si ji jak fanoušci, tak samotní hráči. Bílí Tygři Liberec vám tímto ještě jednou děkují za podporu v uplynulé sezóně!


Památeční dres pro Ladislava Šmída

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner