Preview k zápasu

Odložený zápas je tu! Skolí Tygři napotřetí Oceláře?

Liberec - Tygři si po nevydařeném duelu s Pardubicemi spravili chuť na ledě jihočeského soupeře. Nyní však narazí na třinecké Oceláře, které v letošní sezoně ještě neporazili. Naleznou šelmy do třetice všeho dobrého recept na třineckou defenzivu? Úvodní buly padne ve středu v 18:00!

Jen tak dál

Liberečtí si po domácí prohře 1:4 s Dynamem Pardubice zlepšili náladu díky vysoké výhře v Českých Budějovicích. Motor přehráli vysoce 8:1, a mohli se tak radovat jak z druhé nejvyšší letošní výhry, tak z posunu na páté místo průběžné tabulky.

Boris Žabka o vysoké výhře nad Budějovicemi
Navázali jsme na dobrý výkon z utkání s Pardubicemi, i když jsme v něm nebodovali. Tentokrát nám tam napadaly góly, za což jsme moc rádi. Vítězství si hodně vážíme.

To Oceláři si v tabulce stále drží třetí příčku, leč jim na paty dýchá Litvínov, který na elitní trojici ztrácí pouhý bod. Právě Vervě Třinečtí v pátek podlehli 2:5, pak ale urvali dva body v prodloužení s Mladou Boleslaví.

Koho sledovat?

Do střelecké formy se dostává Oscar Flynn. Ten v posledních pěti zápasech skóroval čtyřikrát. Hned tři přesné střely padly do sítě Českých Budějovic, díky čemuž mohl liberecký forvard oslavovat svůj první extraligový hattrick. Bude se mu střelecky dařit také proti Třinci?

Obránce Martin Marinčin se stal hrdinou posledního utkání s Mladou Boleslaví, když jen třináct sekund po začátku prodloužení rozhodl duel ve prospěch Ocelářů. Ohlídají si Liberečané tohoto urostlého beka?

Jen jeden gól

Liberec a Třinec proti sobě odehrají již třetí utkání této sezony. Z výhry se zatím pokaždé radovali Oceláři, přičemž Tygři v obou zápasech vsítili pouze po jednom gólu. Nejprve padli 1:4 v Třinci, následně jim nepřálo ani domácí štěstí, když loňskému mistrovi podlehli 1:3.

Podaří se šelmám konečně prolomit ocelovou defenzivní bariéru? Přeložené utkání, jež se mělo původně uskutečnit již v prosinci, začne v 18:00 hodin!

Poslední vzájemné utkání

Bílí Tygři Liberec - HC Oceláři Třinec 1:3
Branky a nahrávky: 32. Bulíř (Birner) – 34. Hudáček (Daňo, Marinčin), 53. Voženílek (M. Růžička, Pánik), 59. Pánik

Fotogalerie

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner