Preview k zápasu

Před reprezentační pauzou čeká Tygry derby s Mladou Boleslaví!

Liberec - Po vítězství na ledě Plzně se Tygři opět vrací do domácího prostředí, kde před reprezentační přestávkou přivítají rivala z Mladé Boleslavi. Zápas začne v neděli v 16:00!

Nepříznivé série

Tygři měli před posledním zápasem s Plzní na svém kontě nelichotivou bilanci, když ze čtyř zápasů vyhráli jen jednou. Právě proti Západočechům se ale v minulém kole vrátili na vítěznou vlnu, vyrovnané utkání na svou stranu zvrátili ve třetí třetině.

Trenér Jiří Kudrna o zápase s Plzní
Bylo to těžké utkání, domácí hráli velmi bruslivý hokej. My jsme s naším výkonem ale maximálně spokojení, navíc nám skvěle zachytal brankář Pařík. Jsme šťastní za tři body, velice si jich ceníme a vážíme.

Ani výsledky Mladé Boleslavi nejsou v poslední době moc příznivé. V posledních sedmi duelů se z vítězství radovali jen jednou a propadli se až na dno tabulky. Je tedy jasné, že každý bod pro ně má cenu zlata, a Liberci rozhodně nedarují nic bez boje.

Koho sledovat

Vítězný gól proti Plzni vstřelil v přesilovce Jayce Hawryluk, jenž se trefil poprvé od svého návratu po zranění. Uspěje kanadský útočník i proti Mladé Boleslavi?

V minulém zápasu proti Spartě poprvé v mladoboleslavském dresu skóroval nově příchozí Filip Krivošík. Prosadí se forvard, který dokázal být velmi produktivní ve slovenské extralize, i na libereckém ledě?

Do třetice všeho dobrého?

Na poslední vzájemný zápas s Mladou Boleslaví vzpomínají liberečtí fanoušci bezesporu pozitivně. Tygři totiž na ledě soupeře dominovali a zvítězili vysoko 8:0. Severočeši ovládli i úvodní duel pod Ještedem, který byl ovšem o poznání vyrovnanější – gólem na 4:3 ho až v 59. minutě rozhodl Jaroslav Vlach.

Jak to dopadne tentokrát? Úvodní buly posledního zápasu před reprezentační pauzou padne v neděli v 16:00.

Poslední vzájemné utkání

BK Mladá Boleslav vs. Bílí Tygři Liberec 0:8
Branky a nahrávky: 17. Knot (Vlach), 19. Filippi (A. Najman, Melancon), 25. Rychlovský (A. Najman, Filippi), 30. Filippi (A. Najman, Melancon), 40. Rychlovský (Budík, Bulíř), 46. Vlach (Ivan, Budík), 50. Šír (A. Najman), 54. Klíma (Galvas, Budík).


Fotogalerie

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner