Preview k zápasu

Z Liberce do Budějovic! Tygři se podruhé v týdnu střetnou s Motorem

Liberec - Po nevydařeném domácím utkání s Pardubicemi čeká v neděli Tygry výjezd do Českých Budějovic. Vzhledem k předehrávce 47. kola, která se odehrála 3. ledna v Liberci, se Tygři s Motorem střetnou dvakrát za sebou ve velmi krátkém čase. Obhájí v neděli v 17:00 hodin středeční výhru?

Jedna výhra, jedna prohra

Do nového roku šelmy vstoupily pravou nohou, když v prvním letošním utkání porazily českobudějovický Motor. Následně však pod Ještědem nestačily na finalisty Spenglerova poháru - Pardubice. Těm Liberečané podlehli 1:4.

Jakub Rychlovský o prohře s Pardubicemi
V ofenzívě jsme předvedli málo, ale v obraně jsme podle mě byli sehraní. Hlavně v přesilových hrách na konci to od nás bylo málo, kdy to bylo 1:2 a mohli jsme srovnat a možná třeba odskočit.

Také Jihočeši se od začátku roku prezentují bilancí jedné výhry a jedné prohry. Po již zmiňované porážce na libereckém ledě, kde nestačili na Tygry v poměru 1:4, se postavili Mladé Boleslavi, kterou zdolali zásluhou silné třetí třetiny 4:2.

Koho sledovat?

Centr Adam Najman je s bilancí 7+21 třetím nejproduktivnějším libereckým hráčem. Svůj sedmý letošní gól si připsal právě proti Českým Budějovicím. Bude jeho muška přesná i na ledě soupeře?

Shodný počet gólů jako Adam Najman, tedy sedm, má na svém kontě Martin Beránek. Ten v pátek pomohl k výhře nad Bruslaři hned dvěma góly.

Z Liberce do Budějovic

Po středečním vzájemném střetu v Liberci, který byl předehrávkou 47. kola, se týmy jen o čtyři dny později utkají znovu. Tentokrát budou České Budějovice hostit Liberec. Zopakují šelmy suverénní výkon 4:1 z Liberce i na ledové ploše protivníka? To se dozvíme v neděli v 17:00!

Poslední vzájemné utkání

Bílí Tygři Liberec - Banec Motor České Budějovice 4:1
Branky a nahrávky: 30. Flynn (Bulíř), 30. Rychlovský (Filippi), 32. A. Najman, 59. Vlach (Šír) – 58. Toman (Chlubna, M. Beránek)

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner