Report

Tygři vyrovnali v závěru. Bod navíc bere po nájezdech Litvínov

Litvínov/Liberec – Ani třetí vzájemné utkání v této sezóně neskončilo v základní hrací době. Liberečtí nakonec z Litvínova vezou bod, v penaltovém rozstřelu byli totiž úspěšnější domácí.

Tygři v úvodních minutách sice nevyužili přesilovou hru, krátce po jejím skončení ale v plné rychlosti najel do útočného pásma Oscar Flynn a dobře umístěnou ranou zápěstím otevřel skóre. Litvínov ale o chvíli později vyrovnal, když Šimon Stránský našel před bránou zcela volného Georgia Estephana a ten se z bezprostřední vzdálenosti nemýlil.

V první třetině byli sice Severočeši střelky aktivnější, jenže druhý gól nepřidali, a tak domácí ve druhé části otočili stav zápasu. Šimon Stránský další povedenou přihrávkou vybídl k zakončení tentokrát Denise Zemana, který využil prostoru na pravém kruhu a poslal kotouč do sítě.

Liberečtí tak museli v poslední periodě dotahovat a v 54. minutě nakonec dosáhli vyrovnání, když při přesilové hře tečoval Flynnovu ránu do brány Martin Faško-Rudáš. Do závěrečné sirény už ale další trefu diváci neviděli, a tak si šelmy zahrály už třinácté prodloužení v této sezóně, které nakonec dospělo až do nájezdů. Po nich se ale radovali hráči Vervy, kterým druhý bod vystřelil Šimon Stránský.


Foto: HC Verva Litvínov

Unsere Partner

Generlapartner
Generlapartner