Report

Tygři prohráli s Dynamem podruhé. Rozhodl jediný gól

Pardubice/Liberec – V odvetě čtvrtečního střetnutí padla v Pardubicích vítězná branka už v sedmé minutě, kdy se trefil domácí Vála. Jeho gól byl nakonec jediný v celém utkání, a tak se z vítězství radovalo Dynamo.

Oba týmy začaly zápas velkou šancí, Liberečtí přitom trefili dokonce i brankovou konstrukci, gól však přišel až chvíli poté. Ondřej Vála tvrdě vypálil od modré a jeho střela skrz několikanásobnou clonu doletěla až do sítě.

Po svižném začátku ale přišel dlouhý střelecký půst. Jak Daniel Král na liberecké, tak Roman Will na pardubické straně museli ve svých brankovištích málokdy řešit složitější situaci. Utkání bylo sice herně vyrovnané, boj ovšem probíhal především podél mantinelů.

Na góly hubené skóre mohl ve třetí třetině srovnat Sebastian Čederle, který se dostal do samostatného úniku. Bývalého gólmana Liberce ovšem kličkou do bekhendu nepřekonal.

V závěru ještě Tygři dostali k dispozici přesilovku, jež umocnili odvoláním Krále, vyrovnání už ale nepřišlo. Odvetu tak po nejtěsnějším možném výsledku ovládly Pardubice.



Unsere Partner

Generlapartner
Generlapartner