Report

Tygři mocně dotahovali. Výhru ale nakonec bere Litvínov

Liberec – Tygři sice v dalším přípravném zápase stáhli dvougólové manko a vyrovnali na 3:3, jenže Litvínov se poté dostal znovu do vedení a tentokrát už ho nepustil. Pod Ještědem tak byli úspěšnější hráči Vervy.

Tygři začali zápas aktivněji a připsali si i několik slibných šancí. Žádnou z nich, včetně přesilové hry, ovšem nevyužili a do kabiny tak odešli spokojenější hosté. V šestnácté minutě totiž Jiří Fronk vyslal do útoku Filipa Helta a ten z levého kruhu prostřelil Petra Kváču.

Na začátku druhé části ale bylo srovnáno. Uvis Janis Balinskis se mezi kruhy dostal ke kotouči a přesně mířenou ranou překonal Šimona Zajíčka. Vzápětí ovšem Nicolas Hlava tečoval do sítě nahození Denise Zemana a Verva šla znovu do vedení, které poté v přesilové hře po pěkné kombinaci navýšil Jiří Fronk. Ještě před druhou sirénou ale z prostoru brankoviště snížil Tomáš Filippi.

A ve 47. minutě bylo vyrovnáno! Michal Bulíř přihrál zpoza brány Michalu Birnerovi, jenž z bezprostřední blízkosti nedal Zajíčkovi šanci zasáhnout. Hned na to se ale povedenou individuální akcí prosadil Šimon Stránský a Liberečtí museli znovu dotahovat. V závěrečných minutách dostali Tygři k dispozici přesilovku, kterou ještě umocnili odvoláním brankáře. I přes enormní tlak se ale dalšího korigování výsledku nedočkali a prohráli 3:4.

Photos

Unsere Partner

Generlapartner
Generlapartner