Report

Tygři vstoupili do přípravy vítězně. Boleslav porazili poměrem 4:0

Liberec — Svěřenci Filipa Pešána začali přípravu náramně. Po seznamovací úvodní periodě přišla gólová smršť v té druhé, která se ukázala jako rozhodující. Tygři nakonec zvítězili 4:0. Dvěma trefami se blýsknul Oscar Flynn a čistým kontem se v liberecké brance dobře uvedla posila Dávid Hrenák.

Úvodní perioda úplně prvního zápasu sezony dopadla podle očekávání. Ve hře bylo plno nepřesností a svoje chyby oba týmy hasily prohřešky proti pravidlům. Ani čtyři různé přesilové hry ale bezbrankový stav nenarušily. Největší šance vzešla ze spolupráce Najmana a Faško-Rudáše, avšak druhý jmenovaný nedokázal zakončit do poloprázdné klece. Po dvaceti minutách tak svítil na kostce stav 0:0.

Jako den a noc. Druhá třetina už byla hodna atraktivnímu hokejovému utkání a to především díky vyššímu tempu a z toho vyplývajících branek. Při power-play pět na tři skóre otevřel ranou bez přípravy z kruhu Oscar Flynn. Minutu na to navýšil už na 2:0 Jaromír Pérez, když se zjevil úplně sám před Stuchlíkem, kterého krásně vymíchal. Na toho navázal další mladý hráč, Rayen Petrovický, jenž svižnou pozemní střelou překonal boleslavského brankáře — 3:0.

A ani v závěrečném segmentu Tygři z nastoleného tempa nepolevovali. Už devět vteřin po konci druhé přestávky si druhý zářez připsal Oscar Flynn, který dorazil odraženou střelu do sítě Středočechů. Od tohoto momentu se ale hra zase uklidnila a další branky se už solidně zaplněné ochozy diváků nedočkaly. Náš tým tak vstoupil do přípravy tou pravou nohou, když si poradil s rivalem z Mladé Boleslavi výsledkem 4:0.

Trainerstimmen

Jiří Kudrna
Bílí Tygři Liberec
„První třetina byla trochu kostrbatější. Skákaly nám puky a vázla kombinace. Pořád jsme ještě v tréninkovém módu, ale během zápasu jsme se zlepšovali a byly z toho pohledné souhry, které se nám podařilo i zakončit. V téhle fázi přípravy jsme s předvedenou hrou spokojeni, ale samozřejmě si k tomu sedneme a budeme se chtít postupně s každým dalším utkáním zlepšovat."

Photos

Unsere Partner

Generlapartner
Generlapartner