Ohlasy k zápasu

Jakub Rychlovský krátce o vyhlídkách v závěru sezóny

Liberec - Duel s Vítkovicemi měli svěřenci Filipa Pešána rozehraný solidně a do třetí třetiny vstupovali s tříbrankovým náskokem. Ridera ale dokázala manko smazat a utkání nakonec zlomit na svou stranu v prodloužení.

Vedení se ujali Tygři v úvodní části zásluhou přesilovkové dorážky Michala Bulíře. Na něj poté navázal ve druhé dvacetiminutovce Jakub Rychlovský, jenž puk úspěšně protlačil až do branky. V témže dějství navýšil liberecké vedení na tři trefy Oscar Flynn, zlom ale přišel v závěrečné periodě.

„Vstup do poslední třetiny byl příšerný a tak to také skončilo. Mohli jsme mít hezký výsledek, ale udělali jsme si to těžší, než to mělo být. Proto to dopadlo, jak to dopadlo,“ neskrýval po zápase zklamání střelec třetího gólu šelem.

Jakub Rychlovský o průběhu ročníku
Celá naše sezóna je jako na houpačce, opakujeme si to pořád dokola. Musíme k sobě začít být upřímní a říkat si to do očí. Jinak budeme mít brzo dovolenou.

Cesta Libereckých do elitní čtyřky zaručující přímou vstupenku do čtvrtfinále se tak komplikuje. Na aktuálně čtvrté Brno ztrácí podještědský celek pět bodů, sám se poté nachází na průběžné sedmé příčce.

Jakub Rychlovský k elitní čtyřce
Všichni jsme věděli, že čtyřka není daleko, a že je výhoda se do ní dostat. Nevím, jestli se do ní teď s takovýmihle výkony dostaneme.

Další příležitost k zabojování o příslušnost mezi první čtyři mužstva před sebou mají Tygři v úterý. Na ledě Olomouce padne úvodní buly v 18 hodin!


Fotogalerie

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner