Preview k zápasu

La Coupe des Bains pokračuje. Tygři vyzvou Ambri-Piottu.

Yverdon/Liberec - Po jednodenní pauze se Tygři opět vrací na led švýcarského turnaje, v němž jejich dalším soupeřem bude Ambri-Piotta. Druhé klání La Coupe des Bains začíná v pátek od 20:15.

Severočeši se v druhém střetnutí turnaje ve Švýcarsku utkají s klubem HC Ambri-Piotta. S tímto celkem, jenž hájí modrobílé barvy, se Tygři v historii utkali naposledy na začátku sezóny 2010/2011, a to hned dvakrát. Vzájemná bilance mezi soupeři je absolutně vyrovnaná. Každý z celků se z vítězství radoval dvakrát a v sezóně 2007/2008 klání skončilo smírně 3:3.

Liberec si v prvním zápase na La Coupe des Bains připsal druhou prohru přípravy. Svěřenci Filipa Pešána tak mají nyní vyrovnanou bilanci dvou vítězství a dvou porážek. Ambri-Piotta již odehrála pět přípravných duelů, v nichž zaznamenala čtyři výhry a jednou padla, konkrétně s Hradcem Králové.

Na obou stranách se nachází výborní střelci a také skvělí nahrávači. Nejlepším střelcem přípravy v libereckém dresu je se čtyřmi góly Oscar Flynn, jenž se v uplynulém ročníku stal nejlepším střelcem našich barev. Velmi produktivní je rovněž Martin Faško-Rudáš, který si v předsezónních zápasech připsal hned šest asistencí. V řadách Ambri-Piotty je produktivní dvojice Nando Eggenberger a Laurent Dauphin, kteří doposud zaznamenali dohromady jedenáct kanadských bodů. První jmenovaný za pět gólů a kanadský křídelník díky šesti asistencím.

Kdo se v historicky šestém vzájemném střetnutí dostane do pomyslného vedení? To se dozvíme od pátečních 20:15.


Fotogalerie

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner