Ohlasy k zápasu

Takové zápasy nás do sezony připraví nejlépe, říká Oscar Flynn po střetu s Ambri-Piottou

Yverdon/Liberec - Tygři ve druhém utkání na švýcarské půdě vyzvali Ambri-Piottu, ani tentokrát však na svého soupeře nestačili a v duelu padli 1:3. Jediným libereckým střelcem byl kapitán Michal Birner.

Utkání začalo zostra, když se Ambri-Piotta ujala vedení již ve čtvrté minutě. „Soupeř na nás vlétl a nenechal nám ani metr ledu. Jeho kvalita navíc nebyla úplně ideální, takže občas to byla spíše taková honěná za pukem. Jejich mužstvo však bylo kvalitní a hra vyrovnaná. Bohužel nám tam nějaké góly napadaly a závěr vypadá takhle. Rozhodně tam ale byly šance na to, aby byl výsledek jiný,“ hodnotí výkon týmu Oscar Flynn.

Jiří Kudrna o dosavadním počínání týmu ve Švýcarsku
Zápasy ve Švýcarsku jsou velmi kvalitní a našemu týmu hodně dávají. Nestačí však hrát dobře a prohrát, chceme vyhrávat.

O kvalitě soupeře vypovídá i zápasové tempo, které bylo po celou dobu duelu na velmi vysoké úrovni. „Ten zápas měl všechno, nechyběly v něm osobní souboje, byl to rychlý hokej,“ popisuje Oscar průběh duelu se švýcarským celkem. „Takhle to má být, toto jsou ta utkání, která nás připraví do sezony, jen škoda toho výsledku, protože šance jsme měli. Musíme je proměňovat a nebýt zbrklí v krizových situacích,“ dodává.

Fotogalerie

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner