Ohlasy k zápasu

První třetina a ubráněná oslabení byla klíčová, hodnotí derby Najman

Liberec — Svěřenci Filipa Pešána ovládli i čtvrté poslední derby v sezoně proti Mladé Boleslavi. Jedním ze střelců na cestě za úspěchem byl Adam Najman, jenž zvyšoval v půlce utkání už na 3:0. Jak viděl celé utkání právě třiadvacetiletý forvard?

První půlka utkání se Tygrům povedla. I díky trefě Adama Najmana v tu chvíli vedli 3:0. „První třetina byla velmi důležitá. Odehráli jsme v ní dobře přesilovky i oslabení a celkově si ji pohlídali,“ hodnotí dobrý vstup do utkání jihlavský rodák.

Jiří Kudrna o povedeném úvodu
Přijeli jsme sem s nějakou taktikou a to bylo hrát dobře do defenzivy. Myslím, že se nám začátek a vlastně celá první třetina povedla.

Následně ale přišel výpadek. Začali jsme najednou ztrácet puky u modrých čar a najednou se z toho stala hra nahoru dolů. Ještěže máme Kinga v bráně, který nás podržel,“ hledal střelec třetí branky příčiny výkonnostního propadu.

Šelmy ale situaci navzdory duel ukočírovaly do vítězného konce a po vítězství 4:1 vyhlíží další utkání. „Musíme se teď odrazit od první a třetí třetiny. Tu druhou si musíme probrat a něco si k tomu říct,“ velí Najman a na závěr dodává: „Za chvíli je play-off a takový výpadek by se nám tam mohl vymstít.

Tygří gólová radost

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner